Geen producten (0)

Wolken verlichting

Wolken verlichting van Wonderlight

Wolken verlichting is een uniek innovatief en creatief productconcept van Wonderlight waarmee elk type systeemplafond omgezet wordt in een WOW-ervaring. Streeft u naar optimale klantbeleving? Wilt u de klantbeleving verbeteren? Wonderlicht heeft een ruime assortiment aan wolken verlichting in verschillende designs. Een LED wolken verlichting geeft de juiste werksfeer in een kamer met de heldere LED verlichting waardoor de productiviteit van uw werknemers omhoog zal gaan. Bovendien geeft een LED wolken verlichting het interieur een fris buitengevoel effect wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. ZIE WEBSHOP

LED Wolken verlichting het WOW-effect

Wonderlight Pro is het paradepaardje van Wonderlight. Wonderlight Pro creëert, het WOW-effect. Qua gevoel en beleving, beleefd u en uw klanten het buitengevoel. Elke donkere ruimte wordt een onderscheidend open ruimte binnen uw pand. Het vermindert stress op de werkvloer waardoor de productiviteit van uw werknemers omhoog gaat. Wonderlight Pro vervangt de TL armatuur met LED en verbruikt daardoor minder stroom en geeft meer licht. Onze ingebouwde Pro LED panelen zijn bedrukt met foto's van zeer hoge resolutie. Dit staat garant voor haarscherpe foto's. De Pro LED panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet het oude TL armatuur verwijderen en het Pro LED paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. Het paneel komt exact vlak te liggen met uw systeemplafond. Als u geen systeemplafond heeft kunt u onze Pro LED panelen ophangen doormiddel van een ophangset die wij ook kunnen leveren.

Juiste werkverlichting met LED wolken verlichting

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect. Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven.

 
Als importeur van LED panelen kopen wij onze LED wolkenplafond panelen rechtstreeks in bij onze fabriek, 100% geen Chinese makelaardij! Hierdoor kunnen wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.
 
 
 

LED Wolkenplafond

fotoplafond LED