Geen producten (0)

Fotoplafond, light up the sky

Fotoplafond van Wonderlight

Fotoplafond is een uniek innovatief en creatief productconcept van Wonderlight waarmee elk type systeemplafond omgezet wordt in een WOW-ervaring. Streeft u naar optimale klantbeleving? Wilt u de klantbeleving verbeteren? Wonderlicht heeft een ruime assortiment aan fotoplafonds in verschillende designs. Een fotoplafond geeft de juiste werksfeer in een kamer met de heldere LED verlichting waardoor de productiviteit van uw werknemers omhoog zal gaan. Bovendien geeft een fotoplafond het interieur een fris buitengevoel effect wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte.

 

WOW-effect met fotoplafond

Fotoplafond geeft energie, stimuleert werklust, verhoogt sales en vergroot de kwaliteitsbeleving. Fotoplafonds met afbeeldingen van wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht. ZIE WEBSHOP

 

Juiste werkverlichting met LED fotoplafond

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect. Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 

Deze LED fotoplafond paneel van top kwaliteit vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht!
De LED-panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED fotoplafond paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

 

 
Fotoplafond voordelen
 
 
 

 

 

Wolkenplafond Wonderlight