Geen producten (0)

De LED specialist online!

Wonderlight is in 2006 begonnen met het fabriceren van LED panelen. Vanuit een kleine werkplaats is Wonderlight gegroeid tot een fabriek van 3.600m2 waarbij we een productie capaticiteit hebben van 500 stuks LED panelen per dag. Door de combinatie te maken van LED techniek en creatieve DTP werkzaamheden is het product Wonderlight Pro ontstaan. Wonderlight Pro zijn LED panelen met opdruk. Kwaliteit, Flexibiliteit en Persoonlijke service. Het zijn de waarden waar we voor staan. Wonderlight heeft zich in korte tijd bewezen op de Nederlandse markt dat kwaliteit, service, prijs anders kon. Als importeur van LED panelen kopen wij onze LED panelen rechtstreeks in bij onze fabriek in Europa, geen Chinese makelij! Hierdoor kunnen wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij geven 5 jaar garantie op onze LED panelen. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Welkom bij Wonderlight, ZIE WEBSHOP

 

Waarom het Wonderlight concept?

Als producent lijkt een directe verkoop aan de consument een logische stap, want elke schakel in de bestaande keten van fabrikant naar groothandel, naar retailer en naar de eindklant kost geld. Het unieke Wonderlight concept met een gebruiksvriendelijke webshop en LED panelen sluit hier naadloos op aan. Waarbij een goede prijs, eerlijk advies en de klantenbeleving centraal staat.

 

Waarom zijn LED panelen van Wonderlight.nl dan zoveel goedkoper?

"Wanneer u bij Wonderlight.nl uw LED panelen koopt, bestelt u rechtstreeks bij de fabriek en dat merkt u in de prijs. Niet alleen is onze fabriek een van de grootste leveranciers van LED panelen in de wereld, maar ook zijn wij voortdurend actief met product ontwikkeling. Om zodoende de gebruikersfunctionaliteit van de LED panelen te verbeteren. Met onderzoek en ontwikkeling in de voorhoede van de prioriteiten van de productie, kunt u er zeker van zijn dat uw LED paneel het beste is wat de markt te bieden heeft. Met 25 jaar kennis van de industrie, creatief en innovatief denken en slimme productie procedures, zijn wij instaat een win-win situatie te creëren.

Creatieve management strategieën in combinatie met de beginselen van innovatieve productie maken onze fabriek één van de wereldleiders als het gaat om het leveren van kwaliteit LED panelen. De meeste onderdelen van de LED paneel worden in eigen huis vervaardigd om zodoende de kwaliteit en levensduur van de LED paneel te kunnen waarborgen. De fabriek is gevestigd in Istanbul Turkije. We zijn trots op onze fabriek, zoals we voortdurend de voordelen die slimme zakelijke principes bieden bij de consumenten terug zien. Dit betekent dat u tot wel 40% minder betaalt voor dezelfde kwaliteits LED panelen als bij de dealer om de hoek!"
 

De voordelen van Wonderlight.nl voor u op een rijtje

• Gratis en vrijblijvend advies zonder verborgen regeltjes en kosten
• Direct vanaf de producent en dat merkt u in de prijs
• Specialisme en focus op LED panelen
• Levertijd binnen 14 werkdagen, uniek voor 100% maatwerk!