Geen producten (0)

WOW-effect met LED wolkenplafond

Wonderlight LED wolkenplafond is een uniek productconcept waarmee in elk type systeemplafond van 59,5 x 59,5 cm het WOW-effect gecreëerd kan worden.
Om sfeer te creëren in een kamer doet u door plaatsen van afbeeldingen op LED panelen bijvoorbeeld van wolken, bomen, blauwe lucht en verlichting geven een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. 

 

Natuurlijk daglicht met LED wolkenplafond

U krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. LED wolkenplafond panelen met wolkenfoto's en daglicht-effect. Wolkenplafonds met afbeeldingen van wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren met daglicht-verlichting van 6000K. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht

 

Juiste verlichting met LED wolkenplafond

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect. Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 

Deze LED wolkenplafond paneel van top kwaliteit vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht!
De LED-panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED wolkenplafond paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

 

LED Wolkenplafond

 

Wolkenplafond