Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sorteer op:  

60x120 LED paneel LED paneel voor kantoor! LED paneel nodig voor kantoor? Als…
€ 155,00
30x120cm LED paneel met bedrukking met opbouwframe LED paneel voor kantoor! LED paneel nodig voor kantoor? Als…
€ 145,00
60x120cm LED paneel met bedrukking met opbouwframe LED paneel voor kantoor! LED paneel nodig voor kantoor? Als…
€ 175,00
60x60cm LED paneel met bedrukking met opbouwframe LED paneel voor kantoor! LED paneel nodig voor kantoor? Als…
€ 95,00
30x120cm LED paneel met opbouwframe LED paneel voor kantoor! LED paneel nodig voor kantoor? Als…
€ 145,00

LED panelen van hoge kwaliteit uit Europa!

Als fabrikant van LED panelen leveren wij onze 36W LED panelen rechtstreeks via onze fabriek, 100% geen Chinese makelij! Hierdoor kunnen wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wonderlight Armatursan worden geleverd met TOSHIBA LED, MEANWELL of Eaglerise Driver en netsnoer van 200cm. Onze LED panelen zijn ook leverbaar in een dimbare uitvoering, u heeft hiervoor alleen een dimbare driver nodig en deze kan u apart bestellen. We hebben een ruime keus uit verschillende afmetingen en lichtkleuren : 3000K (warm wit) en 6500K (cool).

LED panelen hoge lumen

LED panelen van Wonderlight worden geleverd met een bijpassende driver. Deze driver zorgt voor een constante stroomtoevoer en heeft een powerfactor van 0,90. Dit zorgt ervoor dat er geen blindstroom bij het LED paneel ontstaat. Daarnaast bevinden er in onze LED panelen 14 TOSHIBA LED strips die direct worden verlicht. Geen verlies van licht waardoor we een hogere lumen kunnen garanderen. Onze 36W LED panelen hebben een lumen van 3840lm.

LED panelen voor op kantoor.

Het is een bekend feit dat LED panelen minder energie verbruiken dan reguliere TL armaturen. Een flinke besparing op uw energierekening omdat ze amper elektriciteit verbruiken. Dit houdt ook in dat zulke lampen veel langer mee gaan dan andere van hun soort. Omdat ze zo rendabel zijn, betalen ze op de lange duur voor zichzelf. Het is dus een investering in de toekomst. Een ander voordeel is dat u vrijwel nooit meer lampen hoeft te vervangen omdat ze zo lang meegaan, niet verkleuren en weinig energie verbruiken.

Keuringen LED verlichting

Onze LED panelen zijn voorzien van de volgende keurmerken:
- CE keur (Europees keurmerk)
- RoHs norm (Beperking van Gevaarlijke Stoffen)

Zoekt u LED panelen van hoge kwaliteit? Wilt u hiermee ook bezuinigen op uw energierekening? Ongeacht welk doel u in gedachten heeft, wij hebben het juiste product voor u. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren. Wij geven 2 jaar garantie op onze LED panelen.

Linkedin Facebook