Geen producten (0)

Systeemplafond met bedrukking

Wonderlight is LED systeemplafond met bedrukking

Wonderlight LED systeemplafond met bedrukking is een uniek productconcept waarmee in elk type systeemplafond van 59,5 x 59,5 cm het WOW-effect gecreëerd kan worden.
Om sfeer te creëren in een kamer kunt u uw systeemplafond bedrukken met Wonderlight LED systeemplafond met bedrukking met wolken, bomen, blauwe lucht voor een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. 

 

WOW-effect met LED systeemplafond met bedrukking

Systeemplafond met bedrukking stimuleert werklust, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. LED systeemplafond met bedrukking met afbeeldingen van wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren met daglicht-verlichting van 6000K. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht

 

Juiste sfeer met LED systeemplafond met bedrukking

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect. Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 

LED systeemplafond met bedrukking is van top kwaliteit het vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht! Systeemplfond met bedrukking zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED fotoplafond paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

 

Systeemplafond met foto bedrukking - Wonderlight

Systeemplafond met bedrukking - Wonderlight

fotoplafond - Wonderlight