Geen producten (0)

LED paneel met bedrukking!

LED paneel met bedrukking nodig? Dan bent u Wonderlight LED bij het juiste adres. 5 jaar geleden zijn we begonnen met het aanbieden van hoge kwaliteit LED panelen en DTP/Grafisch ontwerp werkzaamheden. Door deze combinatie te maken van deze twee specialismen is het merk Wonderlight LED ontstaan. Wonderlight LED is een complete lichtbeleving. Het WOW-effect. Wonderlight is meer dan LED paneel met foto bedrukking! Kwaliteit. Flexibel. Persoonlijke service. Het zijn de waarden waar we bij Wonderlight LED voor staan. Wonderlight heeft zich in korte tijd bewezen op de Nederlandse markt dat kwaliteit, service, prijs anders kon. En dat doen we nog steeds. Welkom bij Wonderlight LED, foto bedrukking op LED panelen!

 

Foto bedrukking op LED panelen

Wonderlight LED stimuleert daglicht door LED te combineren met foto bedrukking

Om sfeer te creëren in een kamer doet u door plaatsen van afbeeldingen op LED panelen bijvoorbeeld van wolken, bomen, blauwe lucht en verlichting geven een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. 

 

Het WOW-effect
U krijgt energie, het stimuleert werklust, trekt mensen aan, verhoogt sales, vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand. LED foto plafond panelen met wolkenfoto's en daglicht-effect. Foto Plafonds met afbeeldingen van wolkenluchten, bomen, en natuur worden als echt ervaren met daglicht-verlichting van 6000K. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht


Juiste werkverlichting
Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect.


Interieur met daglicht en uitzicht op natuur
Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 

Deze LED foto bedrukking van top kwaliteit vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht!
De LED foto panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED foto plafond paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

  

 

 

              Fotoplafond Wonderlight