Geen producten (0)

Led verlichting voor tandartsen

Wonderlight is LED verlichting voor tandartsen

Zoekt u Led Verlichting voor tandartsen? Wonderlight LED fotoplafond is een uniek productconcept waarmee in elk type systeemplafond van 59,5 x 59,5 cm het WOW-effect gecreëerd kan worden. ZIE WEBSHOP Om sfeer te creëren in uw praktijkruimte kunt u met Wonderlight LED fotoplafond systeemplafonds bedrukken met wolken, bomen, blauwe lucht voor een natuurlijk daglicht effect. Het interieur krijgt een fris buitengevoel wat invloed heeft op het welbevinden van gebruikers van de ruimte. 

 

WOW-effect met LED verlichting voor tandarten

Wonderlight vergroot de kwaliteitsbeleving, sfeer en de gemoedstoestand van uw patient. LED verlichting voor tandarten is bedrukking van natuurlijke afbeeldingen zoals wolkenluchten, bomen en natuur. Dit geeft een natuurlijke beleving van daglicht. Uw ruimte  krijgt een extra dimensie door de verbeelding van een dakraam met uitzicht op de buitenlucht

 

Juiste sfeer met LED verlichting voor tandartsen

Verlichting heeft een belangrijke invloed op uw gezondheid, welzijn en alertheid. Daglicht stimuleert onze biologische klok en een aantal belangrijke hormonen zoals Cortisol (stress hormoon) en Melatonine (slaaphormoon) in de regeling van waakzaamheid en slaap. Cortisol verhoogt o.a. bloedsuikers om het lichaam energie te geven en versterkt het immuunsysteem. Zo heeft blauw-achtig ochtendlicht biologisch een opwekkend effect. Voldoende daglicht verlichting is van groot belang voor een gezonde werkomgeving. Het brengt u tot een betere prestaties (o.a. snelheid, veiligheid en concentratie). In combinatie met simulatie van uitzicht op natuur wordt een interieur een gezonde omgeving om te verblijven. 

LED systeemplafond met bedrukking is van top kwaliteit het vervangt de TL lampen door nog minder stroomverbruik en nog meer licht! Systeemplafond met bedrukking zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het LED fotoplafond paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van de stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

 
 

LED voor tandartsen

LED wolken plafond