Geen producten (0)

Groothandel in LED panelen

Groothandel in Osram LED panelen van hoge kwaliteit uit Europa!

Osram LED panelen kopen wij rechtstreeks in bij onze eigen fabriek in Europa, 100% geen Chinese makelij! Hierdoor kunnen wij onze LED panelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. We hebben een ruime keus uit verschillende afmetingen en lichtkleuren : ZIE WEBSHOP

Beste techniek van Osram LED panelen

LED panelen van Wonderlight worden geleverd met een bijpassende driver. Deze driver zorgt voor een constante stroomtoevoer en heeft een powerfactor van 0,90. Dit zorgt ervoor dat er geen blindstroom bij het LED paneel ontstaat. Daarnaast bevinden er in onze LED panelen 14 Osram LED strips die direct worden verlicht. Geen verlies van licht waardoor we een hogere lumen kunnen garanderen. Onze 36W LED panelen hebben een lumen van 4048lm.

LED panelen voor meer besparing.

Het is een bekend feit dat LED panelen minder energie verbruiken dan reguliere TL armaturen. Een flinke besparing op uw energierekening omdat ze amper elektriciteit verbruiken. Dit houdt ook in dat zulke lampen veel langer mee gaan dan andere van hun soort. Omdat ze zo rendabel zijn, betalen ze op de lange duur voor zichzelf. Het is dus een investering in de toekomst. Een ander voordeel is dat u vrijwel nooit meer lampen hoeft te vervangen omdat ze zo lang meegaan, niet verkleuren en weinig energie verbruiken.

Keuringen LED verlichting

Onze LED panelen zijn voorzien van de volgende keurmerken:
- CE keur (Europees keurmerk)
- RoHs norm (Beperking van Gevaarlijke Stoffen)

Zoekt u LED panelen van hoge kwaliteit? Wilt u hiermee ook bezuinigen op uw energierekening? Ongeacht welk doel u in gedachten heeft, wij hebben het juiste product voor u. Wij leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.