Geen producten (0)

LED kantoorverlichting

LED kantoorverlichting voor meer besparing

LED kantoorverlichting in kantoorpanden is erg belangrijk. De kleur en intensiteit is namelijk bepalend voor de sfeer in het kantoor, maar heeft ook invloed op het concentratieniveau van uw werknemers. Voor u is het bovendien van belang dat de verlichting energiezuinig is. Doordat in kantoorpanden doorgaans veel verlichting hangt kan LED verlichting flink schelen in kosten. Alleen al de vervanging van de huidige TL-buizen in uw kantoorpand kunnen leiden tot 65% besparing op de energiekosten. Maar dat is nog niet alles, wanneer u energiezuinige LED verlichting gebruikt in uw kantoor, heeft u ook nog eens recht op subsidie!

LED kantoorverlichting in uw kantoor

Wil u ook kosten besparen door de TL-lampen in uw kantoor te vervangen door de energiezuinige LED kantoorverlichting? Ga dan voor de LED kantoorverlichting van Wonderlight. Wonderlight is bij het ontwikkelingsproces van alle LED kantoorverlichting die wordt aangeboden betrokken geweest. De LED kantoorverlichting is vervolgens gekeurd door onafhankelijke instanties.

Voordelen van LED kantoorverlichting

LED kantoorverlichting biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele kantoorverlichting. U moet hierbij denken aan:
• Grotere gelijkmatigheid van het licht
• Hogere efficiëntie van de verlichting
• Besparing op energiekosten en onderhoud
• Lange levensduur van de verlichting waardoor u minder tijd kwijt bent met het vervangen van lampen
• Niet spiegelende afwerking indien u kiest voor een Led paneel
• Geen stofnesten dankzij vlakke afwerking indien u kiest voor een Led paneel

U zult zien dat LED kantoorverlichting bijdraagt aan het werkcomfort, waardoor op kantoor betere resultaten behaald worden. Ook houdt u onder aan de streep op termijn geld over, waardoor LED kantoorverlichting een goede investering is om kosten te besparen.

Als importeur van LED kantoorverlichting kopen wij onze LED panelen rechtstreeks in bij onze fabriek, 100% geen Chinese makelaardij! Hierdoor kunnen wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wonderlight Armatursan worden geleverd met TOSHIBA LEDMEANWELL of Eaglerise Driver. Onze LED panelen zijn ook leverbaar in een dimbare uitvoering, u heeft hiervoor alleen een dimbare driver nodig en deze kan u apart bestellen. We hebben een keus uit 2 lichtkleuren : 3000K (warm wit) en 6500K (cool).